AK Parti'den 3. kez girdiği başkanlık yarışından galip çıkarak Çilimli Belediye Başkanlığı koltuğunu kimselere kaptırmayan Muhsin Yavuz da diğer başkanlar gibi mazbatasını alarak göreve resmen başladı. 1. dönemini çıraklık, 2. döneminin kalfalık ve 3. dönemini ise ustalık olarak niteleyen Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, yeni döneminde Çilimli'nin çok farklı bir çehreye bürüneceğinin sinyallerini verdi.

Başkan Yavuz, Düzce Adliyesi'nde mazbatasını teslim alması dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mazbatamızı aldık... Çilimli'mize hayırlı uğurlu olsun... Bütün gücümüzle büyük değişime devam..." ifadelerini kullandı.



Öte yandan yerel seçim sürecinde Çilimli'de çalmadık kapı bırakmayan, vatandaşlara proje ve yeni dönem hedeflerini anlayan Yavuz, büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanıyordu. Bu samimiyetin karşılığını sandıkta gören Başkan Yavuz, 3 dönemdir kendisine destek olan Çilimli halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarının sözünü verdi.

Daha önce girdiği seçimlerde vaat ettiği tüm çalışmaları hayata geçirdiğini her fırsatta vurgulayan Yavuz, ustalık döneminde kentin her alanda daha iyi noktalara gelmesi için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Haber: C.ÜSTÜNER