AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, başkan olduğu dönemde belirlenen alanlara açılan davalar nedeniyle hayata geçiremediği ve bugün gelinen noktada temel atma aşamasına gelen Katı Atık Depolama Tesisi'nde incelemelerde bulundu. Keleş, Hasanlar ve Esençam köyleri hudutları içinde bulunan Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi alanının son durumunu yerinde gördü. Temeli atılan ancak çalışmaların durduğu alandaki yapım çalışmalarının gidişatı hakkında bilgiler alan Başkan Adayı Mehmet Keleş, Düzce'nin en temel sorunlarından biri olan çöp konusuna büyük önem verdiğini belirtti. Keleş, çöp sorununun Düzce'de artık tarih olması gerektiğini belirterek, başkan seçilmesi halinde göreve gelir gelmez tesisin Düzce'ye kazandırılması için var gücüyle çalışacaklarını ve bu tesisten tüm Düzce ilindeki belediyelerin de en üst seviyede yararlanmalarını sağlayacaklarını ifade etti.


İşçilerle öğle yemeği yedi

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, bir ziyaret de Düzce Belediyesi'nin iştiraki olan İntaş A.Ş.'ye gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar'ın da eşlik ettiği ziyarette Keleş, öncelikle çalışanlarla tek tek tokalaştı, ardından şantiyedeki çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar'dan bilgiler aldı. İntaş A.Ş. çalışanlarıyla da görüşen Başkan Adayı Mehmet Keleş, öğlen yemeğini de çalışanlarla birlikte yedi., yerel seçimler için destek istedi.
Öte yandan 2000 yılında kurulan ve Mehmet Keleş'in 2004 yılında başkan olması ile faaliyete geçen İntaş A.Ş. “Düzce Taşı” adı altında ürettiği taşları Türkiye'nin pek çok şehrine de pazarlayarak önemli bir kuruluş haline geldi. İntaş A.Ş., Keleş'in büyük önem verdiği kuruluşların başında geliyor.

Haber;C.Üstüner