Ak parti bugün ilçe ve beldelere çıkartma yaptı. Düzce belediye başkan Adayı  Mehmet Keleş eşliğinde ilçelerde miting ve seçim gezileri düzenlendi. Seçim otobüsü ile gezen Keleş ve Ak Parti heyeti seçmenle kucaklaştı.

Seçim otobüsü ile Cumayeri’ne gelen Keleş, ilçedeki 75. Yıl parkında miting yaptı. Cumayeri’ni baba ocağı olarak nitelendiren Keleş, “şimdi zaman birlik ve berberlik zamanı” diyerek Ak Parti ve Başbakan’a sahip çıkılmasını istedi.



Cumayeri’ndeki yoğun yağışa rağmen vatandaşlar Mitinge katılım gösterdi. Cumayeri’ndeki seçim gezisine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır ve Ak Parti Cumayeri Belediye Başkan Adayı Recep Tuna’da hazır bulundu.

 

Alkışlarla yerine oturan Keleş’in ardından Cumayeri halkına seslenen AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Ak Partiden aday adayı olan ancak aday gösterilmediğinde istifa edenleri eleştirdi.


Kaşıkoğlu, “Ak parti çatısı altında siyaset yapmak istiyoruz. “Diye yola çıktılar. 8 aday adayından hepsi hangisi belediye başkan adayı olarak önümüze konursa onun arkasında çalışacağına yemin ettiler. Biz yemine değer veren milletiz. Toplumun önünde söz verdikten sonra kıvırmanın yolunu arıyorsanız, bu davanın bağımsız adayıyım diyorsanız bu millet bunu yemez sizin arkanızdan gelmez. Yazıklar olsun! Bu trenden inen bize ihanet etmiştir. Bir daha binemezsiniz!” dedi.


Kaşıkoğlu ve Keleş’i vatandaşlar evlerinin balkonlarından dikkatle dinlerken; Miting Cumayeri belediye başkan adayı ve il genel meclisi adaylarını tanıttı.


Ardından seçim otobüsü ile Gümüşova’ya geçen Keleş, coşkuyla karşılandı. Gümüşova teşkilatının önünde halaylar çekildi.


Keleş, seçim otobüsünün içinden Gümüşova halkına seslendi ve “Gümüşova kararını vermiş Ak parti kazanacak” dedi. Ak Parti Gümüşova Belediye Başkan Adayı Ahmet Azap’a seçim otobüsü içinden destek verdi.


Keleş için boğaz içinde 100 araçlık konvoy oluşturuldu. Balllar köyüne çıkan Keleş, seçmeni selamladı.

 

 

Haber;S.Kaşkır