İşçi Partisi Belediye başkan Adayı Fethi Sönmez, belediye binası önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Partililerin yalnız bırakmadığı Sönmez, 30 Mart seçimlerinin yerel seçim vasfından çıktığını vurguladı.


ÇÖZÜM İŞÇİ PARTİSİDİR.


Sistem partilerinin artık Türkiye’yi ve Düzce’yi yönetemeyeceğini belirten Sönmez, çözümü milli hükümette bulduklarını vurguladı.


Sönmez, “Artık NATO’cu AKP,CHP, MHP gibi düzen partileri, Düzce’yi de Türkiye’yi de yönetemezler. Çözümleri de, programları da yoktur. Sıra yeniden Ankara da milli meclis ve milli hükümeti kurmaya gelmiştir. Sıra yeniden Atatürk Cumhuriyeti’ni kurmaya gelmiştir.” ifadelerini kullandı.

Diğer parti adaylarına halkın karşısında bir araya gelme çağrısında bulunurken, İşçi Partisi dışındaki seçeneklerin hem Türkiye hem de Düzce için zaman kaybı olacağını söyledi.


Sönmez, “Sistem partilerinin Düzce için de çözümleri yoktur. Bol paralı reklamlarından başka ne vardır. İşçi partisi dışındaki partilere verilen oylar, hem Düzce’ye hem de Türkiye’ye zaman kaybettirmekten başka işe yaramaz. Yürümeyecek arabalara binenler sadece otururlar. Hiçbir yere gidemezler.” şeklinde konuştu.