Düzce Saadet Partisi Kaynaşlı İlçe Teşkilat Başkanı Ömür Demiroğlu, Ankara-İstanbul arasında yeşillikler arasında olan ancak hak ettiği hizmeti alamadığını dile getirdi.

Demiroğlu, “Bu tahlil neticesinde yeterli hizmetin merkezi yönetiminden alınmaması neticesinde vatandaşların Kaynaşlı ’ya bakış açılarının çok kötümser olduğunu tespitinde bulunduk. şehir merkezi ve d-100 üzerinde içerisinde kimin olduğu belli olmayan prefabrik yapıların bulunması yıllar geçmesine rağmen depremin etkisinden kurtulamayan şehir görüntüsünde” dedi.
Bolu Dağı’nda tünelin açılmasıyla işsizlik problemlerinin baş gösterdiğini dile getiren Demiroğlu, bu soruna çözüm bulunması için hiçbir çalışmaların yapılmadığını söyledi.

Demiroğlu, “Tünel açılmadan evvel Bolu dağından hizmet veren tesisçilerin çoğu Kaynaşlı ’da yaşayan vatandaşlarımızdı ve ekonomileri çok canlıydı. Yaşanan bu sıkıntıların ortadan kaldırılması için Saadet Partisi Kaynaşlı İlçe Teşkilatı olarak 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde halkımıza hizmete hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.” Dedi. 



Haber: G. KARDUZ