İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen kongreye AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, İl Teşkilat Başkanı Okan Acar, İlçe Başkanı Musa Birdal, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Kongrede Cumayeri Gençlik Kolları’nın yaptığı faaliyetler anlatıldıktan sonra kürsüye gelen AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, siyaseti besleyen kadın ve gençlik kolları olduğunu belirtti. Gençleri çok fazla önemsediğini kaydeden Keşir, “TBMM’ye baktığımızda birçok arkadaşım geçmişinde ya gençlik kollarında ya da kadın kollarında görev almış. Bunu başarabilen tek parti AK Parti’dir. Sizlere iki öğüdüm var. Birincisi iman ve inancınızı kaybetmeyin. İkincisi de kendinizi geliştirin ve bol bol okuyun. Bunlar sizin davanız yolunda ilerlemenizi sağlayacaktır.” dedi.

“Tüm gençler kendilerini geleceğe hazırlamalı”
Cumayeri Gençlik Kolları Kongresi’nde İlçe Başkanı Musa Birdal, gençlik ve kadın kollarının özellikle seçim zamanlarındaki çalışmalarına övgüler yağdırdı. Mevcut İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert ve eski Gençlik Kolları Başkanı, Gölyaka İlçe Başkanı Fazlı Koç, gençlik kollarında görev alanların ilerleyen zamanlarda mutlaka başka görevlerin başına geldiğini ve tüm gençlerin kendilerini geleceğe hazırlaması gerektiğini ifade etti.

“Yıkılmadan yolumuza devam edeceğiz”
Cumayeri Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sezgin ise “Büyük medeniyetimizin büyük davasını omuzlarında hisseden bizler, önümüze çıkan engellere aldırmadan, yılmadan ve yıkılmadan yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi biz gençlerimizi yedek kulübesinde değil, sahalarda görmek istiyoruz temennisi AK Parti Düzce Teşkilatları’nda gerçekleşmektedir.” şeklinde konuştu.

Haber: C. ÜSTÜNER