Ak Parti'nin İlçe Kongreleri bugün yapılan Cumayeri İlçe Kongresiyle devam etti. İki adaylı geçen ve mevcut Başkan Muhammer Arslan ile Kurucular Kurulu'nda bulunan Hayri Yağmur'un katıldığı seçimlere Ak Parti Düzce Milletvekilleri Celal Erbay ile Metin Kaşıkoğlu, Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan, Ak Parti'nin bütün İlçe Başkanları ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

İki adayın yer aldığı kongrede Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ve Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan seçimlerin birlik ve beraberlik içinde geçmesi dilekleriyle birlikte kavga yerine barışın hakim olacağı bir ortamda kongrelerin yapılması temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçilirken oyların bitmesinin ardından açıklanan sonuçlar ise kongrenin büyük bir çekişmeye sahne olduğunu gösterdi. Kullanılan 362 oyun 183'ünü mevcut Başkan Muhammer Arslan alırken sadece 4 oy geride kalarak 179 oy alan Kurucular Kurulu'nda bulunan Hayri Yağmur seçimi kaybetti. Başkanlığı tekrar alan Muhammer Arslan ise bir dönem daha Başkan olmaya hak kazanmış oldu.