AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi  programı kapsamında Cumayeri’ni ziyaret etti.
Ziyaretler kapsamında İl Başkanı Mustafa Keskin, Cumayeri İlçesinde Dokuzdeğirmen Köyü, Ören Köyü, Taşlık Köyü, Avlıyan köylerini ziyaret etti. Ziyaretler esnasında İl Başkanı Mustafa Keskin’e, Cumayeri İlçe Başkanı Necdet Keleş, Cumayeri İl Genel Meclisi Adayları Şaban Arslan, Fahri Geçer ve Cumayeri teşlikat mensupları da eşlik etti.



İlk olarak Cumayeri İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek ilçe seçim çalışmaları hakkında bilgiler alan İl Başkanı Mustafa Keskin, 27 Mart Çarşamba günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile yapılacak olan Düzce Mitingi hakkında bilgiler verdi.



Akabinde köy ziyaretlerine devam eden Keskin, Dokuzdeğirmen, Ören, Taşlık ve Avlıyan köylerini ziyaret ederek köy sakinlerinden AK Parti Cumayeri İl Genel Meclis Adayları Şaban Arslan ve Fahri Geçer için destek istedi.



Avlıyan Köyü’nde coşkulu ve yoğun bir katılım ile karşılanan İl Başkanı Mustafa Keskin, “Göstermiş olduğunuz bu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. İnşallah sizlerin de desteği ile AK Parti’den 2 adayımızı Cumayeri İl Genel Meclisi Üyesi seçerek güçlü kadrolarla yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haber: C.ÜSTÜNER