30 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Düzce İl Teşkilatı, mahallelerde seçim çadırları kurmaya devam ediyor.

2 dönemdir Düzce Belediyesi başkanlık koltuğunu hiçbir partiye kaptırmayan AK Parti, aynı başarıyı bu seçimde de göstermek ve 10'da 10 yapma hedefiyle yoğun bir çalışma sergiliyor.

Son olarak Dereli Tütüncü ve Cumhuriyet Mahallesi arasında konuşlandırılan seçim çadırına iki mahalleden de katılım oldu. AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının katıldığı programa vatandaşların ilgisinin oldukça yüksek olduğu görüldü.

İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu yaptığı konuşmada yerel seçimin önemine ve gündeme dair açıklamalarda bulunarak vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş ise yapacak olduğu projeleri vatandaşlara slayt gösterisi eşliğinde anlatarak iki mahalleden de destek sözü aldı. Bir dönem başkanlık tecrübesi olmasından yola çıkarak, “Düzce'de yapacaklarım bitmedi” diyen Keleş, vatandaşlara “Daha gelişen bir Düzce için desteğinizi bekliyorum. Hayata geçireceğimiz projelerle Düzce'nin gelişimine katkı sağlayacağız. Sizden alacağımız destekle en iyi hizmeti vermek adına elimizden gelenin fazlasını yapacağız.” şeklinde konuştu.

 

 SANAYİ SİTESİNİ GEZDİ

 

Akşamları mahallelerde kurdukları çadırlarla seçmene ulaşan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, gündüzde esnaf gezileri yapıyor. Keleş bugün de yeni sanayi sitesindeydi. Dün gidemediği dükkânları gezen Keleş, girdiği dükkanlarda sıcak karşılandı. Esnaftan destek isteyen Keleş aldığı olumlu tepkiler moralini katladı.

 

Sıkıntılarını aktaran esnafa kartını veren Keleş, “seçildiğimde ara hatırlat” dedi. Keleş, Belediye meclis üyeleri ile yaptığı ziyarette Sanayi esnafından büyük ilgi gördü.

 

Haber;C.Üstüner