Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, Ereğli'de operasyonlar düzenledi.
Operasyonda, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in Erdemir Fabrikasında çalışan damadı Muhammed Mustafa Keleş ile S.Y. ve E.D. isimli iki kişi daha gözaltına alındı.
 
Şahıslar emniyette ki ifadelerinin ardından adliyede çıkarılırken mahkeme, Muzaffer Yiğit’in damadı Muhammet Mustafa Keleş'in tutuklanmasına karar verirken, diğer sanıklar S.Y. ve E.D.'nin adli kontrol şartı ile serbest bırakılması yönünde beyanda bulundu.
 
Öte yandan, çeşitli basın yayın organlarında Başkan Yiğit’in oğlu Selçuk Yiğit’in de konuyla ilgili Ereğli’de gözaltına alındığı yönündeki çıkan haberlerle ilgili Öncü TV olarak telefonla ulaştığımız Selçuk Yiğit, böyle bir durumun yaşanmadığını dile getirdi.
 
İsim benzerliğinden ötürü adının kullanıldığı ifade eden Yiğit, konuyla ilgili hukuki çalışmaları da başlattığını sözlerine ekledi.


Öncü TV Canlı Yayını Artı Yerel Medya farkı ile takip edebilirsiniz. Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8