AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısı eski Isparta Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Recep Özen başkanlığında gerçekleşti.
İl teşkilatında yapılan toplantıya Düzce Milletvekili Celal Erbay, Belediye Başkanı İsmail Bayram başta olmak üzere İlçe ve Belde Belediye Başkanları eski Milletvekili Fahri Çakır, İl Başkanı Fevai Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Sinan Aydın, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri, İlçe ve Belde teşkilat başkanları, Kadın ve Gençlik kolları ile partililer katıldılar. Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Fevai Arslan Ülkemizin altına dinamit koyanları hayretle izliyoruz. Ülkesi için ne yapabilirim diyen Başbakan ve yöresi için ne yapabilirim diyen Milletvekilleri var. AK Parti mensuplarına karşı bu ilerlemeyi ısrarla görmek istemeyenlerde var diyerek Fidanlık arazisine yeni yapılacak olan Hastahane'nin yanına Sağlık İl Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu'nda müjdesini verdi.
İl Başkanı Arslan ayrıca Çoban'a yapılacak dalçık ile Kültür Sarayı konularının Belediye ile birlikte yürütülen iki proje olduğunu ve bu çalışmaların yakın zamanda başlayacağını söyleyerek önümüzdeki yıl hizmete girecek dedi.
Düzce Milletvekili Celal Erbay yaptığı konuşmada öncelikle Organize Sanayi Bölgeleri'nden alınan gelirler vergisinin OSB'lerin altyapılarına harcanacağının müjdesini verdi.