AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclis toplantısı Milletvekili Celal Erbay, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Belediye meclis üyeleri, İl Başkanı Fevai Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve partililerin katılımıyla il binasında gerçekleşti.
Toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin son bira aylık çalışma rogramı hakkında bilgiler vererek, teşkilat olarak gündemdeki tüm konularla ilgili olarak gerekli çalışmalar ve görüşmelerle birlikte ziyaretlerde yapılmıştır dedi.
Düzce Üniversitesi'nin, Düzce'nin gözbebeği olduğunu ve Milletvekilleri ile birlikte teşkilatlar olarak Üniversitenin gelişmesi için her türlü çalışmanının içinde yer aldıklarını Söyleyen Keskin bundan sonrada çalışmaların devam edeceğini belirterek Üniversite geliştikce Düzce'de gelişecektir dedi.
Milletvekili Celal Erbay'ın haftalık halk günü toplantılarınada değinen Keskin bazı yazılar okuyoruz, 'Milletvekilinin yaptığı toplantılara teşkilatlar destek vermiyor' diye bu doğru değildir. Bizim Milletvekillerimizle ayrı bir çalışmamız olamaz ve sayın Erbay'ın yaptığı tüm toplantıların ve çalışmaların altına imzamızı atıyoruz. Bu çalışma teşkilatın desteklediği ve vatandaşların merkez ilçe ile il başkanıyla görüşüp, sonra Milletvekiliyle görüşme yapsın protokolünü ortadan kaldırmak için palanlı bir çalışmadır ve devam edecektir dedi.
Roman açılımınada değinen Keskin, “Sayın Başbakanımızın başlatığı 'Milli Birlik Projesi' çalışmaları kapsamında Roman açılımıda var. Geçtiğimiz hafta Gölyaka Hacı Bektaşı Veli derneğimizede gittik. Bin yıldır muatap alınmayan insanlarımızı bizim partimiz bir proje kapsamında değerlendiriyor ve hepsine ayrı ayrı değer veriyoruz.
Roman açılımıda da bu böyle. Milletvekilimiz Yaşar Yakış'a birlikte Düzcede kurulan Roman Derneği'nin Başkan ve yöneticileriyle bir araya geldik. Çamköy'de hayata geçirmek istediğimiz projeyi görüştük ve bu sorunları çözmek için çalışıyoruz dedi.
Daha sonra söz verilen Düzce Roman Derneği Başkanı Cemil Tanrıver sorunlarımıza sahip çıkan ve çözüm arayışında olan Milletvekili ve Belediye Başkanı ile teşkilatlara teşekkür ederek biz herkesten destek bekiloruz dedi.
AK Parti Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun, Yerel Yönetimler Başkanlığında İl Genel Meclis başkanlarıyla genel toplantıarı olduğu için bu tolantıya katılamadığını belirten Keskin , Yaşar Yakış'ında Akçakoca'da ilçe teşkilatının toplantısında olduğu için Düzce'de olmadığı açıkladı.