AK Parti İl Danışma meclisi Eylül ayı toplantısı bugün yapıldı. Toplantıya, Kocaeli Milletvekili ve İl Koordinatörü Mehmet Ali Okur, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, Belediye Başkanları, İl, İlçe ve belde teşkilatları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri katıldı.

Toplantıda, Has Parti ve MHP’den AK partiye geçiş yapan siyasetçilere rozet takıldı. HAS parti İl Başkanı Halil Aydın, Cumayeri Belediye Başkanı Yakup keleş, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, HAS Parti Yönetim kurulu üyesi ve milletvekili adayı Selahattin Aydın ile Cumayeri ve Beyköy Belediye Meclis üyelerine rozetleri takılarak “Hoş Geldiniz” denildi.

Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, rozet töreninin ardından HAS parti eski İl Başkanı yeni AK partili Halil Aydın’a duygu ve düşüncelerini sordu. Halil Aydın, bundan sonra aynı amaç için Düzce için birlikte hizmet edeceklerini söyledi.

Aydın, “ Aranızda olmaktan mutluluk ve kıvanç duyuyorum. Başbakanımızın da dediği gibi farklı kulvarda ama aynı istikamete koşuyorduk. Bundan sonra bir olup çıtayı daha yukarılara çıkartmak, yerelde Düzce için daha iyi hizmetler yapmak amacıyla çalışacağız.Çok iyi karşılandık, çok iyi ağırlandık, bugün misafiriz ancak bundan sonra birlikte çalışacağız.” Dedi.

HABER:H.İŞCAN