“DÜZCE'YE ZARAR VERMEYE HAKLARI YOK"

MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz kimsenin Düzce'ye zarar vermeye hakkı olmadığını söyleyerek, iktidar partisi üyelerinin aralarındaki çekişmeyi bırakmalarını istedi. Danışmaz, Düzce'nin bir çok sorunu çözüm beklerken, il genel sekreterliği içi yaşanan çekişmenin Düzce'ye zarar verdiğini savundu.

Danışmaz “Başından beri söylediğimiz, Düzce'nin şanslızlığı kadersizliği milletvekilleri Düzce'ye hizmet etmek için değil kendilerine nasıl rant edeceklerini, kimler ile daha rahat çalışabileceklerini düşündükleri için bu zamana kadar kaybeden Düzce oldu. Düzce Devlet Hastanesi, Kültür Merkezi, Otogar hala duruyor. Düzce de bu kadar sorun varken bir genel sekreterlik için yok o olsun yok bu olsun ne demek, yazıklar olsun yani. Bu sorunlar dururken kim gelsin kim gelmesin, kendi iç çekişmeleri ile uğraşmaları, kendi içlerinde ki istifalar nedir bu Düzce'nin talihsizliği. Düzceliler biraz kendilerini sorgulasınlar, gerçekten Düzceye hizmet edecek arkadaşlarımızı iktidara getirirlerse Düzce ancak kendini silkeler. 12 yıldır tek başında iktidarda olan AK Parti her seçimde tüm milletvekillerini aldılar, belediyeyi her zaman kazandılar” dedi.

“BİR AN ÖNCE İSTİFA ETSİNLER"

Danışmaz, millletvekillerinin, belediye başkanlarının 24 saat uyumadan Düzce'ye hizmet getirmek için çalışmaları gerektiğini söyledi.

Danışmaz “ Kimi kimi şikayet edeceksiniz. Hangi hizmeti yapamıyoruz diyecekler. Bürokrasiden dolayı yapamıyoruz diyorlarsa o kendi acizlikleri demektir. Düzce hizmet bekliyor, bıraksınlar iç çekişmeyi, kavgayı da hastaneyi, otogarı, kültür merkezini, yolları yapsınlar. Düzce'de çok sorunlar var. Bu iktidarın Düzce'ye verdiği Hiçbir şey yok. Kendi içlerinde kavga ile Düzce'ye zarar vermeye hakları yok. Böyle düşünüyorlar ise bir an önce istifa etsinler” ifadelerini kullandı.

“ VATANDAŞA EZİYET ÇEKTİREMEZLER"

Abdullah Danışmaz, Kalıcı işyerlerinin Üniversiteye devri konusunda ise kurumlar olarak herkesin Düzce Üniversitesine yardım etmesi gerektiğini ve kimsenin kişisel davranmaması gerektiğini söyledi.

Danışmaz “ Rektörlük, başhekimlik gibi kişiler ile endeksli değiliz, kişiler ile sorunlarımızda yok. Bizim için önemli olan Düzce Üniversitesi. Her siyasi partinin ve sivil toplum örgütünün destek olması gerekiyor. Kişiler seçilmiştir gelir gider ama Düzce Üniversitesi her zaman buradadır. Orayı kalkındırmak, güzelleştirmek şu anda iktidar partisinin elindeyse oraya destek olmak zorundadır. Burada şahıslara takılı kalarak destek vermemesi Düzce'ye ihanettir. Kalıcı iş yerleri ile ilgili hala bir teklif sunulmuyyorsa, bizim MHP'li arkadaşlarımız son gün Düzce Üniversitesi için teklif sunuyorlarsa buda bizim Düzce Üniversitesine verdiği değeri ve hassasiyetlerini gösterir” dedi. Kantinin uzun zamandır kapalı kalması hakkında ise “ İç çekişme sebebi nedeniyle kimsenin vatandaşa eziyet çektirmeye, vatandaşı cezalandırmaya yetkisi yoktır”dedi.

DÜZCE'Yİ 50 YIL İLERİYE GÖTÜRECEK PROJELER HAZIRLIYORUZ"

Yaklaşan yerel seçimler konusunda çalışmaları olduğunu söyleyen Danışmaz faydalı olacaklarına inandıkları kişiler ile yola çıkacalarını ve çok büyük projeleri olduğunu söyledi.

Danışmaz “ Aday adayı olmak isteyen herkese kapımız açık. Herkes gelir ben bu partiden aday aday olmak istiyorum diyebilir. Eğer faydalı olacağına inanmadığımız biri olursa, çok da popüler olabilir, bu adayla girersek alırız diyebileceğimiz biri olsa halka hizmet edeceğine inamaz ise onla yola çıkmayız. Biz öncelikle adayın halka hizmet edeceğine inanmamız gerekir” dedi.

Seçim projelerinide yavaş yavaş belirlediklerini ve çok farklı projeler ile seçime hazırlandıklarını söyleyen Danışmaz “ Düzce'yi şekillendirip 50 yıl ileri getirecek projeler hazırlıyoruz. Düzce'nin ufkunu vizyonunu geniş tutmaya çalışıyoruz. Bunun alt yapısını hazırlıyoruz” dedi.

 

Haber: M. YILMAZ