Yerel seçimler yaklaşırken partilerde seçim telaşı başladı. Düzce'de iddialı partilerden biri olan MHP'de yerel seçimde aday çalışmaları devam ederken, MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, yerel seçimlerde Ak Parti belediyelerinin yapamadıklarını yapmak için yola çıktıklarını söyledi.
  Düzceli Mağdur
 Danışmaz, "geçen 4 yılı aşkın sürede Ak Parti belediye başkanlarının yapamadıklarını yapmak için yola çıktık. Keşke Yapmak için değil de, Düzce'ye ivme kazandıracak eserler kazandırsalardı. Ne yazık ki kültür merkezinden terminale kadar bir çok projenin yapılmadığı, yapılmamasının da mümkün olmadığı ortada. Düzce'de yaşayan insanların çok mağdur olduğunu biliyoruz. Biz bu mağduriyeti gidermek adına Düzce'nin önünü açmak istiyoruz. Milliyetçi hareket Partisinin her geçen gün değeri anlaşılıyor. Bu vatandaşlar tarafından görülüp takdir edilecektir. Düzce'de bundan sonraki süreçte kaybeden değil, sürekli kazanan bir il olarak ilerleyeceğiz." dedi.
 MHP İl Başkanı, Milletvekili İbrahim Korkmaz'ın " Her şeyi istemek sevdasından vazgeçmek lazım." şeklindeki söylemini de eleştirdi.
 İstemek de suç oldu
 Danışmaz, "Düzce'ye ve Düzce'liye değer verdikleri yönündeki sözlerini unutup bir şey yapamayacakları kanaatine vardıklarında Düzcelilerin hiçbir şey istememesi, istemesinin de suç olduğunu görüyoruz. Düzce'nin artık uyanması silkinmesi gerekiyor. Milletvekillerimizin hiçbir şey yapmayacaklarını mümkün olmadığını bunu söylemekten de çekinmedikleri görülüyor. 2014 yerel seçimlerinde verilmesi gereken en güzel cevap sandıktır. Milletvekillerin bugüne kadar çıkıp kendi değil başbakan tarafından aday olduğu için böyle söylemesi normal."diye konuştu.
 Düzce'yi aldatmaktan başka bir işe yaramıyor
 Ticaret ve Sanayi Odası'nın seçimlerine Ak Partinin siyaset bulaştırdığı yönündeki iddialarının arkasında duran Danışmaz, şunları kaydetti:
 Danışmaz, "Ticaret ve Sanayi odasına siyasetin karışmaması gerektiğini söylerken AKP'nin çıkıp da Fahri Çakır'ı adayımız demesi doğru değil. Bizim siyaset olarak destek verdiğimiz yok. Bunu farklı algılayanlar oldu. Nusret benim yaklaşık 40 yıllık arkadaşım. Her tarafta her zaman görüşüyoruz. kendi içinden birine destek vereceklerini görüyoruz. Kendilerinin sağı solu arayıp taraf olduklarını görüyoruz. Kamera karşısında farklı kamera arkasında farklı çalışmanın Düzce'yi aldatmaktan başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum."dedi.

Haber; S. KAŞKIR