Milliyetçi Hareket Partisi yaklaşan genel seçimler öncesi sandık kurulu üyeleri ve aday tanıtım toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Abdullah Danışmaz, halkın MHP'ye olan teveccühü artınca birileri üzerimize oyun oynamaya başladı. Üzerimizde karalama kampanyası yapıyorlar." dedi.

 
Danışmaz şöyle konuştu; "Seçim yaklaştıkça milletvekili adaylarımıza sataşmaya çalışıyorlar. Muhalefet milltvekilleri konu mankenleri diyorlar. Iktidar partisi üzerimize geliyor. Biz bunları muhattap almıyoruz. Yğitseler yapmak istedikleri projeleri açıklasınlar. Başbakan'ın arkasına sığınıp nasıl olsa Başbakan'a oy veriyorlar demesinler. Bu onları ne kadar aciz durumda olduklarını gösterir."
 

Daha sonra konuşan MHP birinci sıra milletvekili aday Ömer Küçük, "Biz Düzce'yi kişiliksizlikten kurtarmayı hedefliyoruz. Biz mal varlığımıza sahip çıkamadık. Melen'in suyunu İstanbul kullanıyor. Düzce'de ikilem yaratmaya çalışıyorlar." dedi.Küçük'ün ardından konuşan ikinci sıra milletvekili adayı İsa Yıldırm, Düzce için çalışacaklarını vurguladı. Yıldırm'ın ardından konuşan üçüncü sıra adayı Aydın Koç, Düzce'nin milletvekili olmak için yola çıktıklarını belirtti.

Haber; R. BAL