MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 12 Kasım depreminden dolayı hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kalanların başı sağolsun diyerek, “Düzce’de yeni inşa edilen binaların depreme hazırlıklı yapılması gönlümüzü ferahlatır” dedi.

Danışmaz bir diğer açıklmasında ise AK Parti iktidarının yanlış politikalar izlediğini ve terör örgütüyle işbirliği içerisinde olduğunu belirterek, “Diyarbakır’daki “Ne mutlu Türküm Diyene” yazılı tabelanın kaldırılması tüm vatandaşlarımızı rahatsız etmiştir” dedi. 

Yığılca  Belediye Başkanı hakkındada bir takım iddialarda bulunan danışmaz Yığılca belediye başkan aday adayı  Savaş Öztürk’ün Düzcede bir fabrikayla anlaşarak 150 Yığılcalıyı istihdam ettiğini ve Düzce merkezde ikamet etme zorunlulukları  olmadan servisle ilçeden ulaşım sağladığını dile getirerek mevcut belediye başkanının bu konuyla ilgili ilçede  duyuru çalışması yaptırmadığını belirtti.Danışmaz  böyle değerli bir çalışma karşısında Yığılca belediye başkanı Bünyamin Şahinin duyuru çalışmasından para talep ettiğinide sözlerine ekledi.

Haber: G.KARDUZ