MHP il binasında partililerle tek tek tokalaşarak bayramlaşan Danışmaz, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Danışmaz, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın kullandığı üslubu eleştirerek, ulusal basında da yer edinen andımız ile ilgili düşüncelerini eleştirdi. Danışmaz, “Bir insan ancak bu kadar cumhuriyet düşmanı olur” dedi.

 

SİYASİ AHLAKTAN YOKSUN

 

Öncü TV’de Haftaya Bakış programında yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın andımız ile iligli yaptığı açıklamalara karşılık verdi. Siyasetten yoksun bir tabirle açıklamalarda bulunduğunu söyledi.
Danışmaz, “İktidar parti milletvekilleri demokratikleşme paketini şirinleştirmek adına söylemlerini hepiniz takip ediyorsunuz. İktidar partisi milletvekilinin ulusal basına düştüğü açıklamaları bir milletvekilinin ağzına yakışmayacak düzeydedir. Siyasi ahlaktan yoksun şeklinde bir konuşma yapması kamuoyunun takdirine bırakılmıştır. MHP, her sözünün arkasındadır. Andımızdan utanıyorum, lanet ediyorum, istemiyorum sözleri bir milletvekilinin cumhuriyetten ne kadar düşmanlık beslediğinin kanıtıdır. Faşizm tabiri kullanmıştır.” Dedi.

 

HİZMET GETİRME GİBİ DERTLERİ YOK

 

AK Parti milletvekillerinin oy gibi kaygılarının da olmadığını söyleyen Danışmaz, hizmeti halkın ayağına getirmek gibi bir kaygılarının da olmadığını söyledi. Danışmaz, “Oy gibi kaygıları yok onların. Seçim geçtiğinde biz sizden oy istemedik diyorlar. Doğrudur vatandaş onlara oy vermedi Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdi. Vatandaş daha milletvekillerini tanımıyor. Bu yüzden onların hizmeti halkın ayağına getirme gibi dertleri yok.” Dedi.

 

DÜ’YÜ KARALIYORLAR

 

Danışmaz, milletvekillerinin her fırsatta Düzce Üniversitesi’ni karalamak için ellerinden geleni yaptıklarının altını çizdi. Danışmaz, “ Sayın Korkmaz’ın yine Düzce Üniversitesi ile ilgili bozacının şahidi şıracı tabiri, sadece kin ve nefret kusmak adına söylenmiştir. Düzce Üniversitesi’nin yolunu yapmıyorlar, yapmaktan acizler. Gündemi değiştirmek için farklı üslup kullanıyorlar. Kendi rektör adayları rektör olamadı diye üniversite sürekli karalanıyor. ” Dedi.

AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun telef oldu sözlerine de sert cevap veren Danışmaz, “bu ne şımarıktır.” dedi. Danışmaz, “ AK Parti İl Başkanının yapmış olduğu açıklamalarda siyasi ahlaktan yoksun. PKK terör örgütünün vatandaşlarımızı şehit etmesi sonucun da kaybettiğimiz vatandaşlarımıza telef oldu tabirini kullanması nasıl bir tabirdir bu ne şımarıklıktır. MHP ile AK Parti’nin bu insanlara nasıl baktığının farkını görün. Vatandaşların artık gözlerini açması gerekiyor.”dedi. 

Haber: G. KARDUZ