Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli'nin "sapık" ifadesine karşılık "sapık görmek istiyorsanız lütfen aynaya bakın" diyerek cevaplandırmıştı. MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz’dan cevap gecikmedi. Danışmaz, partisinin aday tanımında Korkmaz’a çok sert açıklamalarda bulundu ve “akıl fukarası” olarak nitelendirdi.

Danışmaz, “ Haddini, boyunu, kilosunu aşan akıl fukarası sözlerini ciddiye almıyoruz. Sağlıklı olmayan birisinin sözleri. Kendi partisinde yer edinmek 2015 milletvekillerine zemin hazırlamak amacıyla saf edilmiş cümleler. Aklı kıt fakir fukarası bir insan.” İfadelerini kullandı.

Korkmaz’ı muhatap almadıklarını belirten Danışmaz, dini siyasete alet ettiğini belirtti.
Danışmaz, “ biz isterdik ki hazreti ironisi ile İslam coğrafyasını rencide edici söylemlerde bulunmasın. Biz Böyle polemiklere girmek istemediğimiz gibi İslam’ında siyasete alet edilmesine karşıyız. Akıl fukarası birinin Düzce’de milletvekili yapabilecek kapasitede olmadığını tüm kamuoyu izliyor. Kendini gündemde tutabilmek adına haddini aşan sözler kullanan şahsı ne tanıyor ne de muhatap alıyoruz. Umarım Düzce kamuoyu milletvekili yapamadığını dini kendi çıkarları doğrultusunda kullandığını görür. Kendisini kamuoyu ve yüce Allah’a bırakıyoruz.”

HABER;S.KAŞKIR