Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce İl Başkanı adayı Hikmet Keskin olarak açıklandı. Uzun zamandır kamuoyunun merakla beklediği karar Parti Genel Başkanı Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'yla yapılan görüşmenin ardından açıklandı.
Ali Dilber,Hüseyin Aydın, Yakup Demircan ve Hikmet Keskin'den oluşan dört aday adayı son olarak başbakanlık konutunda Ak Parti Genel Başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından görüşmeye çağrıldı..Başbakan Davutoğlu'nun yaptığı görüşmenin ardından il başkanı adayının Hikmet Keskin olduğu netleşmiş oldu.

 Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 4 Ocak’ta yapılacak genel kongrede İl Başkan adayı olarak Hikmet Keskin’e yönetim oluşturma görevini verdi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı için Metin Kaşıkoğlu’nun yeni dönemde aday olmayacağını açıklamasının ardından AK Parti Düzce’de yeni İl Başkanı’nın kim olacağı merak konusu olmuştu. Düzce İl Başkanlığı için Ankara'ya, Avukat Ali Dilber, Hüseyin Aydın, Yakup Demircan ve Hikmet Keskin’i Başbakanlık köşküne çağıran Ahmet Davutoğlu son kararını verdi. Mevcut İl Başkanı ve 4 adayla görüşen Davutoğlu, Ak Parti Düzce İl Başkanı olarak Hikmet Keskin’i görevlendirdi.

Tek listeyle gidilecek 5.Olağan Genel Kurulda Hikmet Keskin AK Parti İl Başkanı olacak.
Fazilet Partisi (FP) Düzce kurucu İl Başkanı İlyas Keskin'in oğlu olan Hikmet Keskin, siyasi bir geçmişe ve tecrübeye sahip bir aileden geliyor. Muğla İktisat Fakültesi mezunu olan Keskin, milletvekili Fevai Arslan'ın il başkanı olduğu dönemde Ak Parti Düzce İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

 

Haber; E.TAYHAN