Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, bugünkü seçim programında rotasını Atatürk Bulvarı ve Çoban mevkiine çevirdi. Bulvardaki dükkânları gezen Keleş’in yolu sık sık vatandaşlar tarafından kesildi. Her gittiği yerde sevgi seli ile karşılanan Keleş, girdiği dükkânlara bol kazançlar diledi, seçimlerde “sizi yanımızda görmek istiyoruz.” dedi. Bazı dükkânlarda “sizinleyiz zaten” şeklinde destek alması Keleş ve ekibinin moralini yükseltti. Ziyaretlerinde Keleş, üstünde resminin olduğu ampul şeklinde anahtarlık hediye ederken, kadınlara da çiçek takdim etti.


MHP BÜROSUNU ATLAMADI


Keleş seçim gezisinde diğer partilerin seçim bürolarını da atlamadı. Atatürk Bulvarı’nda MHP’nin seçim bürosuna giren Mehmet Keleş ve ekibi çiçek takdim etti ve başarılar diledi.


Keleş’in hareketli seçim müziğini duyan bazı vatandaşlar oynamadan duramadığı kameralara da yansıdı.

 

 

TERMİNAL ESNAFINDAN DESTEK


Kalabalık bir grup eşliğinde gezen Keleş, bulvarın sonunda bulunan Çoban Şehirlerarası Otobüs Terminali de uğradı. Keleş, otobüs bekleyen yolcular ve terminal çalışanları ile tek tek tokalaştı. Terminalin bilet satış bürolarını dolaşan Keleş’e bazı çalışanlardan “kurtarın bizi başkanım” şeklinde çağrıya ”inşallah” diye karşılık verdi.


Yoğun temposunda kısa bir mola verdirdiğimiz Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, öncelikle seçim çalışmalarını anlattı. Önlerinde iyi bir tablo olduğuna işaret eden Keleş, görevi devralır almaz çalışmalara başlayacağını söyledi.

 

 

AZ UYUYACAĞIZ ÇOK ÇALIŞACAĞIZ!


Keleş, “Çok hızlı olmak çalışmak zorundayız. Daha ulaşmadığımız birçok nokta var. Hepsine gitmek istiyoruz. Gördüğümüz tablo çok iyi bir Tablo. Seçimin sonucu aşağı yukarı belli. Düzceli hemşerilerimizden daha çok oy bekliyoruz. İnşallah kazandıktan sonra pazartesi gününden itibaren hiç ara vermeden hızla hizmetleri görmeye başlayacağız. 5 sene hiç uyumayacağız. Az uyuyacağız çok çalışacağız.” Dedi.


Ziyareti esnasında Çoban terminali esnafının “bizi artık buradan kurtarın” şeklinde çağrısı ile ilgili olarak Keleş, öncelikli terminalin yeri ile ilgili konuştu. Keleş, terminalin inşaatı başlayan Darıca’da yapılacağının altını çizdi ve Çoban terminalinin aktarma merkezi olarak kalacağını açıkladı.


DALÇIK DÜZCE’NİN SORUNLARINI ÇÖZEMEDİ


Keleş, “Sağda solda bir dedikodu var: oraya yapılmayacak gibi. Kesinlikle Darıcı’ya yapılacak. Temeli atıldı zaten. İnşaat başladı. Kalıcı konutlardan gelen yolu da otobana bağlamayı düşüyoruz. Ben geldiğimde burası da yoktu. Burayı geçici bir süre terminal haline getirmiştik. Tabiki buradaki esnafların ciddi sıkıntıları var. Dalçık Düzce’nin sorunlarını çözemedi. Terminalde burada olunca sıkıntı daha da arttı. Burayı şehir içi garajı olarak dizayn edeceğiz. Otobüs terminalimizi inşaatı başlayan yere başlayacağız. Burası aktarma merkezi olarak kalacak. Kentsel dönüşüm projesi de bitince Konuralp ve kalıcı konutları da bu noktaya bağlamış olacağız. Gelecekte bizleri daha güzel bir Düzce bekliyoruz.” dedi.


DÜZCE’NİN İKİ YAKASINI BİRBİRİNE BAĞLAYACAĞIZ


Keleş, Özellikle akşamları yoğun bir trafik karmaşasına sahne olan Çoban Kavşağındaki bu yoğunluğu açılan yan yollarla rahatlatmayı planladıklarını ifade etti.


Keleş, “Terminal taşındığında rahatlayacak. Yan yolları da biraz daha dizayn etmeye çalışıyoruz. Hamiye mahallesi ile karaca mahallesinin yan yolda biten ana caddelerini bir şekilde karşıya geçirdiğimizde Düzce’nin iki yakasını birbirine bağlayacağız.” dedi.

 

 

Haber;S.Kaşkır