AK Parti Gölyaka Belediye Başkan Adayı Yakup Demircan, sandıkların büyük bir çoğunluğunun açılması ve bariz bir farkla önde olması üzerine vatandaşlarla bir araya geldi.

Coşkulu bir kalabalık tarafından alkışlar ve sloganlarla karşılanan Demircan, Gölyakalılara seslendi.

İlçe vatandaşlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Demircan, bir ayet-i kerimeyi hatırlatarak şunları söyledi:

“Birlik ve beraberlik içinde olduktan sonra, her işin üstesinden geliriz. Biz böyle Selçuklu olduk. Böyle Osmanlı olduk. Böyle cumhuriyet olduk ve böyle 2023’lere, 2053’lere, 2071’lere hep birlikte, gelecek nesillerin genlerine işleyerek ileriye taşıyacağız. Allah (C.C.) bir ayeti kerimesine, ‘Allah’a ve Resul’üne itaat ediniz. Birbirinizle çekişmeyiniz. Sonra gevşersiniz. Gücünüz ve devletiniz elden gider. Sabırlı olun. Çünkü Allah sabredenlerle birliktedir’ buyurur. Bu sabrı gösterdiniz.”

Seçim çalışmaları kapsamında kırmış olabileceği kalpleri de ihmal etmeyen Demircan, sözlerine şöye devam etti:

“Bu dönemde kırdıklarımız olduysa hatalarımızdan dolayı özür diliyoruz. Gölyaka’daki siyasi arkadaşlarımız ve tüm milletimiz kaybeden olmadığını, hep birlikte Gölyaka’nın kazandığını bilsinler. Hatadan nefret edeceğiz. Hatalı olandan nefret etmeyeceğiz. Sözü eleştireceğiz ama sözü söyleyene saygı göstereceğiz. Kardeşler arasında oluşturduğumuz köprülerin bir gün dönmek için gerekli olduğunu bileceğiz. 2 aylık zaman zarfında sahalarda oldum. Evlerinize geldik, kapılarınızı açtınız. Sizleri rahatsız ettik. Belki zor zamanlarınızda bizlere kapıları açmış olduğunuza rağmen sesinizi çıkartmadınız. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım, İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum.”

Haber: İ.İ.AYDOĞDU