CHP Merkez İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Evren Kuşcuoğlu kongrede yaşananlar partimizde demokrasinin oluğunun göstergesidir dedi.
İl Başkanı Zekeriya Tozan ise partilileri yarın Genel Başkan Deniz Baykal'ın da katımıyla yapılacak olan Bolu İl kongresine davet etti.
Geçtiğimiz Pazar günü yapılan CHP Merkez İlçe kongresinde seçimle göreve gelen Evren Kuşcuoğlu'na tebrik ziyaretleri sürüyor.
Atatürkçü düşünce derneği yöneticilerinin ziyaret ettiği Kuşcuoğlu bu sırada yaptığı açıklamada kongremizde tartışmalar ve kırgınlıklar yaşandığı yönünde basında haberler çıktı.
Tartışmalar olacaktır tartışmanın olmadığı yerde demokrasinin olmadığını
demokratik bir ortamda kendi arkadaşlarımızla bir takım tartışmalar yaptık partimizi daha ileriye götürecek yapıyı sağlam bir şekilde oluşturabilmek için yapıldı bu tartışmalar dedi. 
İl başkanı Zekeriya Tozan'da yaptığı açıklamada cumartesi günü bolu il kongresinin yapılacağını ve genel başkan Deniz Baykal'ında kongreye katılacağını bu nedenle tüm partilileri Bolu'ya beklediklerini söyledi.
Parti binası önünden iki otobüsün partilileri Bolu'ya götüreceğini belirten Tozan Ak Parti İktidarınıda eleştirerek bizler sağlık hizmeti veren insanlarız 11 aydır uygulanan Sigortalı işcinin işten çıktıktan sonra 90 gün Sigortadan yararlanma imkanı Ak Parti İktidarı tarafından 10 güne indirilmiştir.
Ayrıca SGK ile Eczacıların sorununun çözülmediğini ancak bir anlaşmanın yapıldığını bu arada vatandaşların ilaç bulmakta sıkıntı yaşamadıklarını söyledi.