Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce’de sandık görevlilerine bilgilendirme toplantısı düzenledi. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde sandık görevlileri bir düğün salonunda toplandı. Sandık görevlileri toplantısına yoğun seçim çalışması nedeniyle İl Başkanı Abdullah Danışmaz ve Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük gecikmeli katıldı.


Danışmaz ve Küçük, 30 Mart sabahına kadar tüm güçleri ile çalışacaklarını son noktayı ise sandık görevlilerinin koyacağını belirtti.

 



Toplantıyı MHP Belediye Meclis üyesi adayı Ercan Katırcıoğlu ve Merkez ilçe başkanı Talat Çetinkaya yönetti. Katırcıoğlu, “oynanan ayak oyunları ile maalesef sandıkta kaldık. 30 Mart’ta dersimize iyi çalıştık.” dedi.

Küçük, haftasonu yoğun bir seçim çalışması içindeydi. Kuyumcuhacı Ali Mahallesi’nde seçmenle bir araya gelen küçük, destek istedi.

  Küçük ekibiyle birlikte Düzce Belediyesi Halini de gezdi. Uğurcan Gündoğdu tarafından karşılan Ömer Küçük, tek tek bütün esnafı gezdi ve işlerini sordu. Küçük, yerel seçimlerde kendisine destek istedi. Düzce merkezdeki ayakkabıcılar çarşısında esnaf ziyaretleri ile çalışmalarına devam etti.

 

Bugününü Düzce merkezdeki esnaf ziyaretine ayıran Küçük ve ekibi, dükkan dükkan gezdi. Cedidiye ve Hamidiye mahallerinde cenaze namazına katıldı yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. 

 

Daha sonra tekstil ve mobilya fabrikalarına ziyaret ederek işçilere de seslendi. Küçük, devam eden seçim çalışmalarını mikrofonlarımıza değerlendirdi.

Küçük, “Şehir merkezi, fabrika ziyaretleri devam ediyor. Çok güçlü iktidar gerçekten gücünü görüyoruz parklarımıza el koydular bunlar yetmiyormuş gibi camilerimizin önünü işgal ettiler sanıyorum hepsini alırlar Düzce’ye el atarlar.. Düzce Düzcelinin, çalışanının, okuyanının…”dedi.

Haber;S.Kaşkır