7 Haziran’a 21 gün kala partiler çalışma tempolarını artırarak kendi adlarına sonucun sandığa olumlu yansıması için var gücüyle mücadele ediyor. Ak Partinin Düzce’nin farklı noktalarında yaptığı ziyaretlerde seçim takviminde meydana gelen daralma nedeniyle yoğunluk artmış durumda. Ak Partili adaylarının ilçelerde ve merkezde yaptığı çalışmalarda belediye başkanları da devreye girerek destek veriyor.

Belediye Başkanları adayların programlarına bir yandan destek olurken diğer taraftan kendi çalışmalarında da adayları vurgulayarak kamuoyunda adayların vatandaşlar üzerinde olumlu bir izlenim uyandırmasına yönelik çaba gösteriyorlar.
Özellikle sosyal etkinliklerde adayların etkinliğin önüne geçtiği şeklinde eleştirilerde yapılıyor. Hafta sonu Kaynaşlı’da yapılan Gırgın'da düzenlenen Bahar ve Hıdırellez Şenliğinde şarkıcı Uğur Işılak konserinde yaşananlar bu duruma yönelik eleştirileri ön plana çıkardı. Vatandaşlar en azından sosyal etkinliklerde siyasetin geri planda kalmasını temenni ediyor.  

Haber:Y.SEVER