AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz dinleniyor iddiası.Yeni Şafak gazetesi, Cemaat'in dinlediğini iddia ettiği 3 bin 64 kişilik isim listesini yayınladı. Aynı haberi veren Star gazetesi ise sayının 7 binin üzerinde olduğunu yazdı. Türkiye tarihinin en büyük telekulak skandalı anonsuyla duyuran Star ve Yeni Şafak gazetesi, Birinci sayfalarının tamamını bu iddiaya ayırdı. 2 gazete, dinlendiğini iddia ettiği ve kamuoyunun tanıdığı isimlerden bazılarının fotoğraflarını yayınladı.

Yeni Şafak Gazetesi haberi 'Derin Kulak Pensilvanya' anonsuyla verdi ve dinlemelerin cemaat tarafından yapıldığını duyurdu.

İddiaya göre, hayali terör örgütü isimleri üretilerek Başbakan Erdoğan, yakın çevresi, siyasetçi, gazeteci, yazar, STK temsilcileri ve işadamlarının aralarında bulunduğu binlerce kişiyi Cemaat 3 yıl boyunca dinledi.

Çağlayan Adliyesinde göreve başlayan yeni savcıların bulduğu 125 klasör belgede, Gezi, 17 Aralık operasyonuna ilişkin dosyalar kapsamında birçok kişi dinlenirken, Başbakan Erdoğan'ın çevresindeki kişilerin ise "Selam Terör Örgütü" kapsamında dinlendiği iddia edildi.

Başbakan Erdoğan, Hakan Fidan, Numan Kurtulmuş ve Yalçın Akdoğan gibi birçok ismin bulunduğu listede Düzce’den de bir isim bulunuyor… Türkiye’nin konuştuğu o listede Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’da yer aldı.

 

 

 

Haber;S.Kaşkır