Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Birkan Mertol bugün Konuralp’teydi. Konuralp meydanda vatandaşlarla bir araya gelirken karşılaştığımız Mertol, diğer başkan adaylarını topa tuttu. Mertol, Konuralp’i garanti gören başkan adaylarına seslenerek iddialı konuştu. Mertol, “Ben 25 yıl Konuralp’te bir fabrikada yöneticilik yaptım. Diğer parti adayları, “Konuralp garanti “diyorlar… Konuralp’te benim kadar şanlı hiçbir belediye başkan adayı yok” dedi.


“BİZ KONURALP’TE GARANTİYİZ” DEMESİNLER!

Mertol “25 yıl bu yolu tepiyorum, Konuralplerle birlikte yaşıyorum… Diğer aday arkadaşlarım ancak seçim çalışmaları için gelir… Onun için sakın ola sağda solda “Biz Konuralp’te garantiyiz” demesinler, kendilerini kandırmasınlar. Konuralp’te tek şanslı aday Birkan Mertol.” diye konuştu.

YOLU YAPAMAYANLAR, ÇİVİ BİLE ÇAKAMAZ

Konuralp’in ilçe olmayı hak ettiğini savunan Mertol, Düzce Üniversitesine Konuralp isminin verilmesi önerisi getiren Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş’i hedef aldı. bir türlü bitirilemeyen Üniversite yolunu diline dolayan Mertol, “yolu yapamayanlar, çivi bile çakamaz” dedi.


Mertol, “Konuralp’in mahalle yapıldığını ilk basın açıklamasını biz yaptık. “Konuralp’in mahalle olmasını istemiyoruz, İlçe yapacağız” diyoruz. Biz sözümün arkasındayız. Tarihine yakışır, hak ettiği yere saadet belediyeciliği ile gelecek. Üniversite ile Konuralp’i bir noktaya getireceğiz. Üniversitedeki okuyan kardeşlerimiz Düzce’ye değil, Konuralp’e gelecek. Buranın ticaretini canlandıracağız. Sayın Keleş kardeşim geçen gelmiş buraya atmış tutmuş. En son düzce üniversitesine Konuralp ismini ekleyeceğiz demiş. Ben buradan sesleniyorum. Konuralp üniversitesinin yoklunu yapamayan çivi bile çakamaz. Buradan selam olsun kendilerine…”dedi.