Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile işadamı Selçuk Bayraktar'ın 14 Mayıs’ta Küçükçekmece’deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde dünya evine girecek. Erdoğan ve Bayraktar ailelerinin mutlu gününe Düzce’den Avukat Ali Dilber de tanıklık edecek. Nikâh töreninin yapılacağı Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yer alacak olan Avukat Ali Dilber, 6 bin davetlinin yer alacağı nikahın canlı şahitlerinden olacak.

6 bin kişinin davet edildiği nikâh için hazırlanan davetiyeler, davetlilere gönderilmeye başlanmıştı. Sade nikâh davetiyesinde, Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın isimlerinin baş harfi ‘S’, iki sarmaşık dalıyla oluşturulmuş. Davetiyede, çiçek ve çelenk göndermek isteyenlerin bunun yerine, TSK Mehmetçik Vakfı, TSK Dayanışma Vakfı ve Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı’na bağış yapmaları istenmişti. Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikah şahidi Başbakan Ahmet Davutoğlu olacak.

Düğün merasiminin yapılacağı Küçükçekmece’deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi, toplam 30 dönümlük araziye inşa edilen, 704 metrekarelik alanıyla Avrupa’nın en büyük sahnesini barındırıyor.

Haber:Y.SEVER