Ekonomist, İş Geliştirme ve Jeopolitika Uzmanı ve aynı zamanda Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Özel İhtisas Komisyonları Üyeliği görevlerinde bulunan CHP 24. Dönem Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş CHP Düzce parti binasında basın açıklaması yaptı.

TEBER MECLİSE GİRMELİ

CHP’nin Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber’i örnek göstererek başarılı insanların her İle lazım olduğunu söyleyen Gümüş, Düzcelilerin meclise Teber’i gözü kapalı göndermesi gerektiğini söyledi.

SURİYE KAN AĞLIYOR

“Mevcut hükümetin Suriye politikasında takındığı tavrı anlamış değilim” diyen Gümüş, Suriye’nin kan ağladığını kaydetti. Ortadoğu’da hesapların değiştiğini, şu anda Suriye ve Ortadoğu’da yaşananların hegemonya savaşı olduğunu belirtti.

ERDOĞAN’IN SİYASİ ÖMRÜ BİTMEK ÜZERE!

Gümüş ayrıca Rusya’nın Batı ile olan ilişkileri, Büyük Ortadoğu Projesi, Suriye’nin içyapısı ve yönetimi gibi konu başlıklarını konuşan Haluk Ahmet Gümüş, Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ının siyasi arenada ömrünün bitmek üzere olduğunun altını çizdi.

Yeni Türkiye’nin laik sistem üzerinden gelişeceğini kaydeden Gümüş, “Türkiye artık başka istikamete yönelmiştir.” diyerek konuşmasını tamamladı.