Anneler günü dolayısıyla Demokrat Parti Milletvekili adayları da bir program düzenledi. DP milletvekili adayları ve DP kadın kolları il başkanı anneler gününü kutlarken, Hilmi Çilingir Huzurevi ve Çocuk Esirgeme kurumuna ziyaretler gerçekleştirildi.

Demokrat Parti Düzce Milletvekili adayı Yüksel Binici annelerin değerini çok iyi bildiklerini dile getirirken, “Annelerimiz bizim için çok değerlidir. Onlar olduğu sürede bizde olacağız. Bugün anneler günü. Annelerimiz bizim her şeyimiz. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Milletvekili adayı Binici’nin ardından, Demokrat Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Arslan açıklamalarda bulundu. Arslan, anneleri sadece bir gün değil her gün hatırlamanın gerektiğini dile getirdi.

Son olarak ise Demokrat Parti Milletvekili Adayı Gül Ali Keleşoğlu açıklamalarda bulundu. Keleşoğlu’da DP Kadın Kolları il başkanı Arslan’ın konuşmalarına katılarak, “Annelerimizi her gün hatırlamalıyız. Onlar bizim baş tacımızdır. Cennet annelerin ayaklarının altındadır” diye konuştu.

Basın toplantısının ardından parti binasında bulunan annelere milletvekili adayları kırmızı karanfil dağıttı. 

Haber; Ş. ÇAKIR