Demokrat Parti 81 il, 85 seçim bölgesinde 550 milletvekili adayından oluşan listelerini YSK'ya teslim etti.
Demokrat Parti Genel Merkez Karar kurul üyesi  Mithat Ceylan, bugün parti binasında Düzce adaylarını kamuoyuna duyurdu.  Demokrat Parti Düzce’de 1. Sıra milletvekili adayı  Vahit Özyurt, 2. Sıra adayı ümit ceylan ve 3. Sıra adayı Halil Merzifonluoğlu ile seçime girecek.
Demokrat Parti Genel Merkez Karar kurul üyesi  Mithat Ceylan, 81 ilde seçime girdiklerini belirtirken, ülkenin gidişatı ile ilgili endişelerini paylaştı.
Ceylan, “Türkiye’de giderek bozulan siyasi dengelerin ve ekonominin yanı sıra sosyal barışında zedelendiği, eşitlik ve adalet duygusunun zayıfladığı bir dönemde demokrat parti olarak aziz milletimize huzurlu bir Türkiye hazırlamak üzere sandığa gidiyoruz.  Ülke genelinde takip ettiğimiz olaylar zinciri, giderek artan açmazlarla birlikte milletçe endişelerimiz var.” dedi.
Demokrat Parti’nin ırk, dil din ve mezhep farkı gözetmeden çağdaş müreffeh ve huzur dolu ortam için mücadele ettiğini belirten Ceylan, seçmene çağrıda bulundu.
Ceylan, “ yeni bir kan, yeni bir jenerasyon ve yepyeni kadrolarla Aziz Türk Milletine  gerçek adalet ve demokrasiyi temin etmek üzere Türk milletimizi sandığa davet ediyor. Hür iradenin kullanılmasını ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.” 

haber;S.KAŞKIR