31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala, adayların ziyaret temposu hız kesmeden devam ediyor. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmak hedefiyle çalışmalarını sürdüren Demokrat Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Yusuf Kadıoğlu, vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde karşılaştığı ilginin Demokrat Parti’ye olan özlemin göstergesi olduğuna dikkat çekiyor.



Sanayi Çarşısı ziyareti sırasında burada kepenk açan esnaf tarafından heyecanla karşılanan DP adayı Kadıoğlu, uzun yıllar şehre hizmet eden Demokrat Parti’li siyasi ve yerel yöneticilerin Düzce’de iz bıraktığına işaret etti.

Sohbet sırasında ülkenin satılan bütün önemli değerlerinin demokrat misyona sahip, DP-AP-ANAP-DYP eseri olduğunu hatırlayan esnaflar, şimdi bunların nasıl harcandığını DP Belediye Başkan adayı Yusuf Kadıoğlu ile dertleşti. 



Özellikle kentsel dönüşüm çalışmalarının akıbetiyle ilgili yaşanan belirsizlikten dolayı tedirgin olan sanayi esnafı bir yandan sanayinin geleceğinin ne olacağını bilmediklerinden karamsarlık yaşadıklarını bir yandan da ekonomik kriz ile boğuştuklarını söyledi.

DP Belediye Başkan Adayı Yusuf Kadıoğlu asıl problemin halkı temsil edecek, halkın içinden gelen kişilerin yönetici olamamasından kaynaklandığını ifade etti. Esnaftan, kimse ile göbek bağı olmayan halktan gelip halka hesap verecek olan yöneticileri seçmesini isteyen Kadıoğlu, kendisinin seçilmesi halinde aldığı her oyun hakkını vereceğinin altını çizdi.



Sanayi esnafını Allah’a (c.c.) emanet eden Kadıoğlu sanayi esnafı ziyaretlerinin devam edeceğini bildirdi.

Haber: C.ÜSTÜNER