AK Parti’de seçim için düğmeye basıldı. Teşkilat seçimleri için sıcak bir yarışın içerisine giren AK Parti’de bugün delege seçimleri başladı. Merkez mahallelerin delege seçimlerin için bugün AK Parti binasında kurulan sandıklarla delege seçimleri başladı.
Yoğun bir katılımla başlayan delege seçimlerinde vatandaşlar kendi mahalleleri için oy kullanma işlemini gerçekleştirdi. Öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere yapılan delege seçiminde vatandaşlar oylarını kurulan sandıklarda kullandı.
Konu ile ilgili açıklamalar yapan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Düzce’deki merkez mahallelerin seçimini yaptıklarını ve vatandaşların büyük bir teveccüh içerisinde oylarını kullandıklarını ve hedeflerinin tek liste olduğunu belirtti.

Keskin, “Bugün merkez ilçeye bağlı delegelerin seçimini yapıyoruz. Vatandaşlarımız büyük bir teveccüh içerisinde oylarını kullanıyorlar. Delege seçimlerinden sonra önümüzdeki aylarda ilçelerin seçimleri olacak. Merkez İlçe seçiminin tarihi şuanda tam belli değil. Önümüzdeki hafta onunda tarihini belirleyip kamuoyuna açıklama yapacağız. Amacımız AK Parti’ye tek liste oluşunda yardımcı olmak. Amacımız demokrasinin uzlaşma kültürünü Düzce’ye göstermek. Olmuyorsa iki listede olabilir 3 liste de olabilir. Parti yetkilileri olarak bunu tek listede birleştirmek istiyoruz. Bu gördüğünüz olay diğer hiçbir siyasi partide görülmemiş bir delege seçimidir. Bayan, genç, yaşlı herkes AK Parti’de delege seçimine katkıda bulunuyor.” Dedi.

Haber; R. BAL