MHP'nin renkli siması eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş, Akçakoca kongresi sonrası İl teşkilatını ziyaret etti. İl Başkanı Abdullah Danışmaz ve Teşkilatlardan sorumlu başkan Nusret Özsoy’la bir araya gelen Durmuş, televizyonumuza özel açıklamalar yaptı. Durmuş, öncelikle Düzce’yle ilgili izlenimlerini anlattı ve “Düzce’ye bir “devlet” eli atılmalı.” dedi ve “MHP Düzce’de çok ciddi atılım yaptığı ve halkın teveccühüne kavuştuğunu görüyorum.” ifadelerini kullandı.

 

HERKES HADDİNİ BİLECEK

 


Ak Partili dört bakanın yargılanması ile ilgili Durmuş, “dört bakanla yetmez, eski başbakan ve oğlu da gitmeli…”dedi. Düzce Milletvekili hazreti sözlerinden dolayı eleştirdi. Durmuş, “Peygamber efendimize şirk koşma olarak gördüm. Espride olsa şirk gösteremezsiniz. Dini değerler espri ironiye gelmez. Adamı dinden imandan çıkartırsınız. Sen kim ibrahim peygamber kim? herkes haddini bilecek.” diye konuştu.

 

AKP DÖNEMİNDE TOKİ’DE HIRSIZLIK DİZBOYU!

 


Durmuş, Kalıcı Konutlar üzerinden MHP’yi hırsızlıkla suçlayan Korkmaz’a sayılarla cevap verdi.
Durmuş, “Düzce’de kalıcı konutların metrekaresi ne kadardır. Yüz yirmi civarında… Kaç liraya ihale dilmiş? Birim metre fiyatı 800 ila bir milyar 200 liraydı. 120 metre kareyi 800 ile çarp, 96 yapar. 96 milyara mı ihale edildi? 14 milyara ihale edildi. İnsan biraz insaflı ve vicdanlı olur. AKP döneminde TOKİ’de hırsızlık dizboyu! Müthiş yolsuzluklar var. Toki’den sorumlu bakan ne dedi siz istediniz ben yaptım diyor. Burada ne varsa söylesinler. Koray aydın yüce divana gitti mi? Gitti ve aklandı. ” dedi. Durmuş, MHP’de yüce divana gitmeyip de aklanmayan olmadığının altını çizdi.

Haber; S.KAŞKIR