Başbakan destek verdi
Dün akşam Öncü televizyon Ana Haber Bültenine telefon bağlantısı ile katılarak Ankara’da yapılan toplantılar hakkında bilgi veren Milletvekili Osman Çakır, diğer Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Belediye Başkanı İsmail Bayram ve AK parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun da katıldığı toplantı hakkında da kısa bir açıklamada bulundu.
Çakır, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle iller bazında değerlendirme yapıldığını dile getirirken, “İl Başkanı, Belediye Başkanı ve milletvekilleri olarak burada Başbakan ile oturduk bir takım şeyleri değerlendirdik. Gayet güzel motive olduk. Düzceliler bize güvensin. Hayırlısıyla Düzce'yi bundan sonra daha iyi yöneteceğiz. Başbakan bu konuda gerekli moral ve desteği verdi.”şeklinde konuştu.
Kan akmasın analar ağlamasın
Düzce Milletvekili Osman Çakır, Başbakan Erdoğan'ın farklı bölge temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantıyı da değerlendirdi.
Toplantının ana konusunun terör sorunu ve barış süreci olduğunu ifade eden Çakır, “ terör sorununu çözmek için bir sürece girdik. Terörün silah bırakmasını ve bitmesini istiyoruz. Bunu diplomatik bir süreç olarak düşünmemek lazım. Kan akmasın analar ağlamasın.” Dedi.
Güneydoğu’ya gidecek
Bugün kendisinin de aralarında bulunduğu 45 milletvekili ile Günaydoğu'ya gideceklerini dile getiren Çakır, “ Önce Diyarbakır, Batman ve Siirt'te gideceğiz. 5'er milletvekili olarak ilçeleri dolaşacağız. Terörün bitmesi ve silahın durması noktasında oranın halkıda hem fikir. Her halükarda insanlarımız ülkemiz kazanacak. Kangren olmuş yarayı söküp atmak için çalışıyoruz.” dedi.
Akil İnsanlar konusuna da değinen Çakır, “burada amaç aynı düşünceyi taşıyan insanları bir araya getirmek değil. O zaman biz AK Parti olarak her işi tek başımıza çözerdik. Her kesimin söyleyebileceği bir söz vardır.” diye konuştu.

Haber: S. KAŞKIR