31 Mart Yerel Seçimler öncesinde yoğun mesai ile çalışan AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü ve AK Parti Düzce İl Teşkilatına destek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Yoğun programı arasında Düzce’ye de yer ayıran Erdoğan yarın Düzcelilerle bir araya gelecek.

Bolu ve Uşak ziyaretleri öncesinde gerçekleşecek mitingde, vatandaşlara seslenecek olan Erdoğan’ın yoğun bir ilgi ile karşılanması bekleniyor.


Saat 12.00’da başlaması planlanan program için hazırlıklara başlanırken son rötuşlar yarın yapılacak. Yüksek güvenlik önlemleri ile gerçekleştirilecek miting öncesinde, saat 06.00’dan itibaren Anıtpark çevresinde bulunan Stadyum Sokak, Bankalar Sokak, Stadyum çevresindeki Sokaklar, Mahmut Şevket Sokak, İstanbul Caddesi'nin Necip Güney Sokak ile kan merkezi ışıkları arasında kalan kısmı, Mehmet Akif Caddesi, Şen Sokak, Konak Sokak araç trafiğine kapatılacak olup; Kuyumcuzade Bulvarı, Mehmet Akif Caddesi, Rasim Betir Bulvarı, Atatürk bulvarı'nın eski sepaş ışıkları ile Çoban Kavşağı arasında kalan kısmında park yasağı uygulanacak.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, buradaki programı ardından Bolu’ya hareket edecek.


Haber: İ.İ.AYDOĞDU