Bugün gerçekleşen ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli açıklamalarda bulunduğu AK Parti Grup Toplantısı’nda Düzce Heyeti de hazır bulundu.



AK Parti Lideri Erdoğan’ı dinleyen heyet daha sonra AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de bir araya geldi.



Ankara çıkartmasına, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Yardımcısı Elif Sezer Cebar, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, AK Parti İl Kadın kolları Başkanı Güler Güneş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.



Toplantının ardından Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın sosyal medya hesabından paylaşımda, “AK Parti Grup Toplantısı sonrası AK Parti Düzce İl Başkanımız, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız, Düzce İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte TBMM'de Düzce Milletvekillerimiz Ayşe Keşir ve Fahri Çakır'ın misafiri olduk. Değerli vekillerimize tarafımıza göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadesine yer verildi.