Siyasi partilerin yerel seçimlere hazırlık süreci tüm hızıyla devam ederken parti Genel Başkanları da mitinglerini sürdürüyor. Seçimler öncesinde Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ta düzenlenen mitinge gelerek Düzceliler'e seslendi.

“Tufan gibi Numan geliyor.”

Kurtulmuş öncesinde açıklamalarda bulunan Eski Adalet Bakanı ve Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, bu zamana kadar 3 tane Genel Başkanın Başkan Yardımcılığını yaptığını söyleyerek, “Bu zamana kadar yaptığım çalışmalarla birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Başbakan olmadan önce abisi olarak bir takım tavsiyelerde bulundum. Ama öyle görünüyor ki söylediklerim bir kulağından girmiş bir kulağından çıkmış. Artık herkes Saadeti korumaya başlayacak, 2 yıl sonra genel seçimlerde Numan Kurtulmuş Başbakan olacak. Tufan gibi Numan geliyor.” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'ta Düzce Merkez ve ilçelerden seçime girecek adaylarıyla birlikte alana gelerek mitinge katılanlara selam verdi.

“Bizim siyasi hareketimizde Düzce'nin ayrı bir yeri var.”

40 yıldır ülke topraklarında hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Kurtulmuş, “Biz yeni kuralan bir parti değiliz. 40 yıldır bu topraklarda Düzce'yi ve diğer illeri kalkındırma mücadelesi veriyoruz. Bizim siyasi hareketimizde Düzce'nin ayrı bir yeri vardır. Düzce'ye en önemli hizmetler bizim zamanımızda yapıldı.” ifadelerini kullandı.

“TMO fındığı görse bomba zanneder.”

Hükümetin IMF ve ABD politikalarını da eleştiren Kurtulmuş, fındık konusunda da Hükümetin yanlış politikalar uyguladığını söyledi. Genel Başkan Numan Kurtulmuş, “Hükümet Fiskobirlik'in elinden fındığı alarak fındığın ne olduğunu bile bilmeyen TMO'ya vermiştir. Bu nedenle Düzce'den Trabzon'a kadar pek çok fındık üreticisi fındığını çok az bir miktara TMO'ya vermek zorunda kalmıştır. TMO fındığı görse bomba zanneder.” dedi.

“Düzce öyle bir işaret fişeği atacak ki...”

Yerel seçimlerde Düzceliler'in özellikle Düzce Belediye Başkan adayı Selahattin Aydın'a oy vereceğini beklediklerini de belirten Kurtulmuş, “Düzceli seçmenler Düzce ve Akçakoca'da oylarını bizlere verecek. Düzce öyle bir işaret fişeği atacak ki İMF ve ABD'nin durumu Düzce'nin havai fişeğiyle şekillenecek. “ ifadelerine yer verdi.

“Düzce Aydın'dan başkasını seçerse kendine yazık eder.”

Kurtulmuş son olarak Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Selahattin Aydın'ı da yanına alarak “Tecrübe, belediyecilik, zihniyet, idarecilik, Düzce'nin sorunlarını bilen bir Başkan arıyorsanız işte size Selahattin Aydın. Düzce, Selahattin Aydın'dan başkasına oy verirse kendine yazık eder.” şeklinde konuştu.