MHP’nin 1 Kasım Erken Seçimleri için aday gösterdiği isimlerden Osman Çakmak ve Celal Kasapoğlu, her platformda kendilerini ve parti politikalarını anlatarak, Düzce için yapmayı düşündükleri projelerini seçmena aktarıyor. Seçim gezileri kapsamında, Ozanlar Köyü'nde vatandaşlarla bir araya gelen Çakmak ve Kasapoğlu, halkın kendilerine gösterdiği yakınlıktan ötürü duydukları memnuniyeti dile getirirken, vekil olarak seçildikleri takdirde yapacakları çalışmalardan bahsetti.

“DÜZCE HEDER HALE GETİRİLMİŞ DURUMDA”

Çakmak ve Kasapoğlu, ardından Gölyaka Sapağı, Üçyol ve Kapıcı köylerini ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada Çakmak, şunları söyledi: “Her yeri cennetten bir köşe olan ilimiz maalesef basiretsiz siyasetçilerin elinde heder hale getirilmiş durumda. Geçen yıllar içerisinde daha iyi ve güzel günlere gitmesi gereken bir Düzce yerine ne yazık ki, daha da geriye giden bir Düzce görüyoruz. Bunu değiştirmek sizlerin elinde. Düzce artık kabuğunu kırmalı, özlenen ve beklenen günlerine kavuşmalıdır. Bunun yolu sizlerin destekleri ve oylarıyla MHP iktidarında olacaktır. Bizlere inanın ve güvenin. Boşa çıkartmayacağımıza emin olun. Sözümüz namusumuzdur.”

Yapacakları projelerin hepsinin gerçekçi temellere dayandığını, Düzce’nin hali hazırdaki sorunlarına da duyarsız olmadıklarını dile getiren Çakmak, seçilmeleri halinde önceliklerinin her zaman Düzce ve Düzce halkı olacağını sözlerine ekledi.

Haber:C.ÜSTÜNER