MHP Milletvekilliği aday adaylığı için Düzce Ülkü Ocakları İl Yönetiminde görevinden istifa ederek Ankara’da resmi başvurusunu yapan Celal Kasapoğlu, bugün basının karşısındaydı.

Basın toplantısında neden aday olduğunu ve ülkenin gidişatından duyduğu endişeleri paylaşan Kasapoğlu, Milletin gerçek anlamda ekonomik kalkınmayı, geleceğe güvenle bakmayı, huzurla barış içinde yaşamayı, kısaca her anlamda doğru politikalar ile gelişen Türkiye’yi arzu ettiğini söyledi.


Kasaoğlu, “Düzce’miz de ülkenin genel durumu ile paralel bir görüntü çizmektedir. Temel amacı kamu yararı olmayan projeler ve planlamalar, kentin altyapı ve imar problemleri, yoğun şekilde yaşadığımız ve ciddi anlamda sağlığımızı tehdit eden hava kirliliği , madde bağımlılığı, eğitim yetersizliği, işsizlik, bizlere hizmet olarak dönmeyen ve keyfi yapılan kamu harcamaları  gibi daha sayabileceğimiz bir çok sosyal, ekonomik ve  fiziki sorunlar ile boğuşmaktayız. Maalesef yıllardır bu sorunlarımıza çözüm üretme noktasında siyasilerimiz yeterli ve gerekli çabayı göstermemişlerdir. Seçim süreçlerinde verilen sözler tutulmamış ve  milletvekilliği bir kişisel yatırım aracı haline getirilmiştir. Kısacası Düzce yıllardır layığı ile temsil edilmemiştir.”dedi.


“Halkın sesine kulak verilmemiş, sorunları ile ilgilenilmemiş ve Düzce ne yazık ki hak ettiği konuma gelememiştir.” Şeklinde sözlerine devam eden Kasapoğlu,  Unvanı ile değil icraatları ile var olan, Düzce Milletvekili olmak adına bu göreve talip olduğunu açıkladı.

Kasaoğlu, “Sizin bir kardeşiniz olarak Düzce’ye hizmet etme yolunda milletvekili olmak için aday adayı oldum. Halkından kopuk, seçimden seçime ,açılıştan açılışa gördüğümüz, ilgisiz, seçilmişliğin yükünü taşımayan ve hissetmeyen  milletvekili imajını yıkmak için aday adayı oldum.Hizmet için mevki var ise talibim ancak  Düzce’ye değer katmak için makam beklemiyorum. Seçimlerden bağımsız olarak , Allah güç verdiği sürece hangi sıfat ile olursa olsun Milliyetçi Hareket Partisinin vizyonu ile Düzce için her zaman çalışacağım.”dedi. 

Haber:S.KAŞKIR