1 Kasım genel seçimlerinin ardından Milli Savunma Komisyon Başkanı olan Milletvekili Faruk Özlü, bugün bakan olarak kırmızı plakaları makam aracıyla Düzce’ye geldi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olan Özlü’ye bakan olarak Düzce’ye ilk kez gelmesi dolayısıyla karşılama töreni düzenlendi. 



Vali Ali Fidan, Jandarma Komutanı Bilal Güvenir, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, belediye başkanları ve Ak parti il ve ilçe teşkilatlarından oluşan heyet, Özlü’yü Kaynaşlı’da karşıladı. Kaynaşlı’da kendisini karşılamaya gelenlerle tokalaşan Bakan Özlü, kendisi için kesilen kurbanların başında dua etti. 


Konvoy eşliğinde AK Parti İl Binasına geçen Bakan Özlü, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Özlü, sözlerine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ve Başbakan Binali Yıldırım’a şükranlarını sunarak açıklamalarda bulundu. “Uzun zamandır Düzce’mizin AK Partiye verdiği büyük bir destek vardı, bu destek 2002’den beri devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Binali Yıldırım bu desteği beraber değerlendirerek bizleri Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile görevlendirdiler. Düzce için değil sadece bu bölge için de çok önemli. Ben sadece Düzce’nin değil tüm Türkiye’nin bakanı olarak düşünürüm.  Düzce’nin, Sakarya’nın, Bolu’nun, Zonguldak’ın, Kocaeli’nin ve Karabük’ün gelişmesi için özel bir gayret göstereceğiz. Seçim sırasında bir takım sözler verdik onların hepsini yerine getireceğiz, zaten bu sözlerimizin takipçisiyiz. Bu başarı sadece benim değil Ayşe Hanım’ın ve Fevai Bey’in de başarısıdır. Bakanlık İlave bir güçtür bunu bölge için düzce için ve tüm Türkiye için kullanacağız. Şimdi çalışma zamanı” diye konuştu.

Partideki yapılan basın açıklamasının ardından esnaf ziyareti yapan olan Özlü, Atatürk Bulvarı ve İstanbul Caddesinden Anıtpark Meydanına geçti. Bakan Özlü, Anıtpark Meydanında vatandaşlara hitap etti.

Haber:S.C.AKYÜZ