CHP’nin milletvekili çıkaramadığı illerde görevlendirdiği gölge vekiller, görevli oldukları illerle ilgili olarak hazırladıkları raporalı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğku’na iletti. Alınan bilgiye göre, milletvekilleri çalışmalarını raporda gün gün sıraladı, faaliyetlerini fotoğraflarla da destekledi. CHP'li vekiller, etkinlikleri gazetelerde yer almış ise bunların bir fotokopisini de raporlarına ekledi. Kılıçdaroğlu’na iletilen raporlardan biri de Düzce’den sorumlu İstanbul Milletvekili İhsan Özkes’e aitti. Özkes’in, CHP Düzce İl Başkanlığı ile birlikte hazırladığı dosyada Gölyaka Aksu’ya yapılacak olan HES konusu da yer alıyor.

CHP'li milletvekillerinin tamamının hazırladığı bu raporlar, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na iletildi. Ayrıca, bunlar, geniş bir özet halinde tek bir rapora da dönüştürülerek, Kılıçdaroğlu'na sunuldu.Bütün bu raporlar, CHP'nin hafta sonu Abant'ta yapacağı toplantıda değerlendirilecek.

Yeni yasama yılı başlangıcıyla birlikte İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki illerde görevlendirilen denetmenler de çalışmalarına başlayacak.

Haber; H. İŞCAN