Milliyetçi Hareket Partisi'nin 15 Mayıs'ta yapılacak tüzük kurultayı için geri sayım sürerken, genel başkan adayları arasındaki kıyasıya mücadele devam ediyor. İl teşkilatlarının da safları yavaş yavaş belli oluyor.

Bu süreçte çevre illerimiz Bolu ve Sakarya taraflarını belli etti. Genel Merkeze karşı tavır sergiledikleri için Bolu ve Sakarya teşkilatlarının kapatılmaları gündeme gelirken, Düzce’de delege rengini belli etmiyor.

Kurultay için imza verdiler

MHP Düzce’de eski il başkanı Abdullah Danışmaz, eski ilçe başkanı Taner Çetinkaya, Mete Taşören, Okan Yanmaz, Hüseyin Turna, Dursun Can ve Hülya Ersoy asil delege üyesi.  MHP İl Başkanı Onur Özen, Devlet Bahçeli’yi desteklerini beyan etse de son sözü söyleyecek olan delegelerde sessizlik hakim.  Düzce’de kurultay öncesi görüşlerini aldığımız delegenin ikiye bölündüğü bir bölümünün ‘değişim şart’ diye imza verdiği biliyor.

Şuana kadar herhangi bir isme destek verme kararını açıklamayan Düzce delegeleri olağanüstü kurultayın gerçekleşmesi halinde kime oy kullanacağı merak ediliyor.

HABER;S.KAŞKIR