23 Haziran Pazar günü milyonlarca seçmenin bir kez daha sandık başına gideceği İstanbul’da seçime az bir zaman kala siyasetin nabzı hızlandı. Cumhur İttifakı ortaklarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı doğrultusunda tüm teşkilatlarda çalışmalar hızlanırken, MHP Düze İl Teşkilatı Başkanı İlhami Caboğlu ile il ve ilçe teşkilat üyeleri de deyim yerindeyse İstanbul’a çıkartma yaptı.

İstanbul Bahçelievler’de düzenlenen kahvaltı organizasyonuna Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan, Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, İstanbul İl Başkanı ile beraber MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve üyeler de katılım sağladı.



Kamu-Sen’ e bağlı sendika başkan ve üyeleriyle bir araya gelinen kahvaltıda 23 Haziran seçimlerinde oyların Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a verilmesi istendi. Yoğun katılımla gerçekleşen kahvaltı organizasyonunun ardından saha çalışması ile çalışmalarını sürdüren ve yüksek performansıyla dikkatleri çeken MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, ‘Sıkılmadık el, ayak basılmadık yer bırakmayacağız’ mesajı verdi.     



Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli, Caboğlu ile bizzat görüşmüş ve Düzce’de Cumhur İttifakı’nın elde ettiği başarının İstanbul’da tekrarını istediklerini beyan etmişti. Genel Başkandan gelen bu talimat doğrultusunda görünen o ki MHP İL Teşkilatı, Başkan İlhami Caboğlu’nun önderliğinde son ana kadar İstanbul’daki saha çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.



Haber: S. AYAN