AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce için Ankara yollarına düşmeye devam ediyor. Keskin bu kez rotasını turizme çevirdi.

Kültürel ve tarihi değerlerin yanı sıra yeşil ve mavinin bir arada bulunduğu ender güzellikleri içerisinde barındıran Düzce'ye tesisleşmeye dönük yatırımlar kazandırılması amacıyla düğmeye basan Keskin, bunun için bakanlığın kapısını çaldı.




Kardüz, Gölyaka Kültür Park ve Kurugöl başta olmak üzere yatırımlarla şahlanacak bölgeleri gündemine alan İl Başkanı Mustafa Keskin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek Düzce’nin turizm çalışmaları hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulundu. Keskin, Düzce'deki turizm çalışamlarının hızlanması ve yeni yatırımlar kazandırılması için destek sözü aldı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, "Sayın Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldik. Düzce’mizin turizm ve kültürel değerleri hakkında birçok konuda değerlendirmelerde bulunduk. Sayın bakanımıza ilimize ve bizlere göstermiş olduğu hassasiyet ve ilgiden dolayı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.