Cumhuriyet Halk Parti İl Kongresinin divan başkanlığını yapan Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Düzce ile ilgili izlenimlerini basın mensupları ile paylaştı. Kongre öncesi soruları yanıtlayan Özkoç; TBMM’de Düzce’yi temsil ettiğini hatırlattı ve Düzce vekillerini eleştirdi.

Özkoç, “Düzce’yi temsil etmek benim için onur verici. Düzce ile ilgili sıkıntılı bir tablo görüyorum. TBMM’de iyi temsil edilmiyor. Çok fazla sorunu var. Depremden sonra Düzce’, diğer iller kadar kalkınamadı. Sorunları bir türlü halledilemiyor. Bir koordinasyonsuzluk var. Düzce ile ilgili TBMM’de sorunları halledilmesi için etkin olan bir vekil yok. Bu noktada Düzce şansız bir il. Biz elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Önümüzdeki dönem Düzce, kendisini doğru temsil eden sorunlarını TBMM’ye taşıyacak vekilleri meclise gönderecek.” dedi.

Düzce İl Kongresini ise Özkoç şöyle yorumladı: “Çok kongre yönettim ama bu kadar güzeline ilk defa rastladım. Her iki aday da birbirine kucaklaşmış. Hangimiz seçilirse seçilsin diğerine yardımcı olacağız diyorlar. İnşallah sonuç Düzce için hayırlı olur. “

Haber;S.KAŞKIR