Düzce aynı gün iki genel başkan yardımcısını ağırladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın ziyaretinin ardından bu kez AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Düzce’de partililerle bir araya geldi.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Karadeniz Bölge Koordinatörü Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen teşkilat istişare toplantısı için AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.



İl Başkanı Mustafa Keskin, Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile Merkez ilçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş ve teşkilat mensupları ile birlikte İl binası önünde karşılandı.

Daha sonra makama geçilerek seçim sürecine ilişkin kısa bir istişare yapıldı. Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, ilçe başkanları, merkeze bağlı mahalle ve köy başkanlarının da aralarında bulunduğu partililerle bit toplantı yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Düzce teşkilatından memnun olduklarını ve 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde yüksek oy oranı beklediklerini ifade etti.



Daha sonra İl Kadın Kolları Toplantısı’na katılan Kandemir ve beraberindeki heyet “Kadınlarımızın çalışmalarından, özverili ve gayretli olmalarından memnun kaldık. Başta İl Başkanı Mustafa Keskin olmak üzere, Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş’e teşekkür ediyoruz.” dedi.



Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ