AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün son çadır toplantısı durağı Ağa Mahallesi oldu. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Özlü, gördüğü yoğun ilgi dolayısıyla mahalle sakinlerini aynı sıcaklıkta kucakladı. Seçimlere 5 gün kala tüm hızıyla sahadaki çalışmalarına durdurak bilmeden devam eden Özlü’nün buradaki ziyaretinde kendisine Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.





“Ufak tefek şeylere kızarak, pireye kızarak yorgan yakmayın”
Özlü’ye destek için çadır toplantısına katılan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, konuşmasında, şu ifadeleri kullandı:

“Her akşam bir yere çadır kuruyoruz bu akşam çadırımızı burada kurduk. 5 günümüz kaldı ama durmayacağız, komşularımızı da söyleyeceğiz bütün komşularımızı AK Parti’ye oy vermeleri için oy ikna edeceğiz. Tekrar tekrar söyleyerek onların oy vermelerini sağlayacağız inşallah. Çünkü memleketimizin yükselmesi için ilerlemesi için birlik ve beraberliğimiz için AK Parti ile birleşmeniz lazım arkadaşlar oyları sağa sola dağıtmayın, ufak tefek şeylere kızarak, pireye kızarak yorgan yakmayın. Sayın bakanımız da öyle söylüyor. Memlekette gayet güzel istikrar var Türkiye’nin başında Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan var. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız saat 12:00 sıralarında Düzce’ye gelecek bütün Ağa Mahallesi’ni bekliyoruz.”



“Çok çalıştık, çok uğraştık ve bu günlere geldik”
Ardından mikrofonu alan AK Parti Düzce Belediye Başkanı Aday Dr. Faruk Özlü, çadırı dolduran kalabalığa şöyle seslendi:
“Düzce’de AK Parti seçime tek başına giriyor. Biz bu seçimlere Düzce merkezde, bütün ilçelerde ve beldelerde tek başımıza giriyoruz. Yaklaşık olarak 4 aydır seçimler için çalışıyoruz. Çok çalıştık, çok uğraştık ve bu günlere geldik. Bu çalışmalarımıza özellikle hanım kardeşlerimiz çok büyük destek oldu, çok büyük fedakârlık yaptı. Bu seçimlere giren 3 aday var. AK Parti adayı, MHP adayı ve İttifak adayı var. Son zamanlarda projesi olmayanlar, fikri olmayanlar bizi eleştiriyor.

“Rahatsız olmak işi bilmemektir”
Muhalefetin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Düzce’ye gelmesinden rahatsızlık duymasının gereksiz olduğunu söyleyen Özlü, “’Cumhurbaşkanı Düzce’ye neden geliyor’ diyorlar. Düzce’ye her zaman bakan geldi. Benim görev yaptığım dönemde Düzce’ye birçok kez bakan geldi. Muhalefet adaylarının bundan bu kadar rahatsız olmalarının sebebi; Düzce’de AK Parti adayının arkasında bakanlar var ve bundan rahatsızlar. Düzce’ye hizmet edeceksek, Düzce’ye bir fayda sağlayacaksak mutlaka Ankara’yla aramızın iyi olması lazım, bakanlarla aramızın iyi olması lazım.  Cumhurbaşkanımızla ve yardımcısıyla aramızın iyi olması lazım. Bakanların Düzce’ye gelmelerinden rahatsızlık duymak ve rahatsız olmak işi bilmemektir. Ya bunlar Düzce’ye kimin ne zaman gelip gittiğini bilmiyorlar ya da kötü niyetliler, Düzce’yi takip etmiyorlar.” dedi.


“Düzce’ye 2 kuruş fayda sağlamayanlar çıkıp konuşuyorlar”
Sözü CHP'nin Düzce'de İYİ Parti ile ittifak yaparak seçime girmesine getiren AK Parti Düzce Belediye Başkanı Aday Dr. Faruk Özlü, şöyle devam etti:

“Düzce de 3 büyük yalan var. Muhalefet yalan söylüyor. Bunlardan birisi adaylardan birisine ‘Terörist’ dediğim şeklindeki yalandır. Yalan söylüyor, kendisini acındırmak istiyor bu acındırmadan mağduriyet doğurmak istiyor. Bu mağduriyetten de siyasi rant elde etmeye çalışıyor. Son derece çirkin bir politika Düzce’de siyasete aşağı çeken bu tür söylemlerdir ve bu tip adamlardır. Düzce’ye 2 kuruş fayda sağlamayanlar çıkıp konuşuyor, iftira atıyor ve yalan söylüyorlar. Bunlara inanmayın.”



“Önce kendine bakacaksın”
Özlü devam eden konuşmasında, Millet İttifakı Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük’e sinevizyon gösterisi eşliğinde şu şekilde seslendi: “99’da aday olmuşsun kazanamamışsın, 2004’de aday adayı olmuşsun aday yapmamışlar. 2009’da aday olmuşsun seni seçmemişler kazanamamışsın. 2014’te aday olmuşsun kazanamamışsın. 2019’da yine adaysın. Önce kendine bakacaksın.”

Özlü, Ağa Mahallesi’ne yönelik ise şu vaatlerde bulundu: “Ağa Mahallesi için 9 maddelik bir sözleşmemiz var. Burada önümüzdeki 5 yıl içinde Ağa Mahallesi’ne yapacaklarımızı yazıyoruz. “



“Yapamayacağımızı söyleriz yapacaklarımızı yaparız”
31 Mart Yerel Seçimleri’nin Düzce için büyük dönüşümün başlangıcı olacağının altını çizen Özlü, şu ifadeleri kullandı:

“Projelerimizle ve belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla Düzce’de bir dönüşümün başlangıcı olacağız sizlerden destek istiyoruz. Kendinize güvenmenizi AK Parti’ye güvenmenizi istiyoruz. Bana güvenmenizi istiyoruz. Bize güvenin gerçekten verdiğimiz her sözü yerine getireceğiz. Yapamayacağımızı söyleriz, yapacaklarımızı yaparız.”



Haber: E.B.SUNMAN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ