“Düzce'nin sorunları gerekli yerlere iletilmiyor.”

Ülke ve Türkiye gündemini meşgul eden önemli konular hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, Düzce'deki duble yol sorununa değinerek Düzce'deki duble yollar konusunda Hükumet'in başarılı olmadığını söyledi. Yerel imkanlarla bu yolların bitirilemeyeceğini, Ulaştırma Bakanlığının ve Düzceli Milletvekillerinin bu konuda üzerine düşeni yapmaları gerektiğini belirten Şahin, Kapıcı Köyü'nde geçtiğimiz günlerde meydan gelen kazadan sonra yaşanan olaylara da değinerek, “Demekki çalışma yapılabiliyormuş, önemli olan olay olmadan tedbirleri almaktır. Özellikle Milletvekillerimizin bu konuda özverili olması gerekiyor. Düzce'nin sorunları gerekli yerlere iletilmiyor. Özellikle Yaşar Yakış'ın yurt dışı gezilerine biraz ara vererek Düzce'yle ilgilenmesi gerekiyor.” dedi.

“Basına saldırıyı ben de kınıyorum.”

Kapıcı'daki olayda basın mensuplarına saldırılması konusunu da değerlendiren Şahin, “Bu çok büyük bir sorumsuzluktur. Basın sizin haberlerinizi yapacak ki sorunlarının gereken yerlere iletilsin. Yapılan bu davranışları kınıyorum. Böyle tepki verilmesi yanlış bir tutumdur.” ifadelerini kullandı.

“İktidarımızın hızına ayak uydurmakta zorluk çekenler bulundukları makamı boşuna işgal etmesinler.”

Düzce'de bürokrasinin ağır işlediğine dair iddialarda da bulunan Birol Şahin, özellikle il Milli Eğitim Müdürlüğüne eleştirilerde bulunarak Kaynaşlı'da Süperlit ilköğretim okulunun tadilat çalışmaları için ödenek ayrılmasına rağmen, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ağır davranması nedeni ile uygulamanın hayata geçirilemediğini ifade etti. Şahin “ İktidarımızın hızına ayak uydurmakta zorluk ç ekenler bulundukları makamı boşuna işgal etmesinler. İlçemizin ve İlimizin boşa geçirecek vakti yoktur.” diyerek Bürokratlara ağır eleştirilerde bulundu.

Yerel seçimlerde henüz resmi olmamakla birlikte, Kaynaşlı Belediye Başkanlığı için Ak partiden 6 aday ismi geçtiğini belirten Şahin, Kaynaşlı ilçesini her yönde geliştirecek, belediyeciliği profosyonel anlamda yapacak aday ile seçimlere gireceklerini açıkladı. Birol Şahin, Hakkari Aktütün karakol baskınında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek terörü lanetlediğini de sözlerine ekledi.