Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Düzce'ye gelecek olması nedeniyle bir dizi güvenlik tedbiri alındı. Valilikten alınan bilgilere göre, Düzce'de alınacak olan güvenlik tedbirleri uygulaması yarın saat 09:00 da başlayarak Başbakan şehirden ayrılana kadar sürecek.

Güvenlik Tedbirleri kapsamında, bazı bulvar, cadde ve sokaklar Başbakanın Düzce'den ayrılacağı zamana kadar trafik akışına kapatılacak. Halkın mağdur olmaması ve sürücülerin sıkıntı yaşamaması açısından oluşturulacak alternatif yolların tespiti yapılarak bazı güzergâhlar belirlendi.

Buna göre: Hafız Efendi caddesi, Büyük Camii önünden İstanbul caddesi, eski kan merkezi kavşağına kadar olan bölüm - Mehmet Akif caddesi, Rasim Betir paşa bulvarına kadar olan bölüm - Kuyumcuzade bulvarı, eski kan merkezi kavşağından, Rasim Betir paşa bulvarına kadar olan bölüm - Mehmet Akif caddesi Kızılay kavşağından, rıhtım caddesine kadar olan bölüm - 739 sokak , spor sokak , şen sokak ve Namık Kemal sokak ile , Mansur Bayram caddesi Rasim Betir paşa bulvarına kadar olan bölümler trafiğe kapalı olacak.

Bu yollara alternatif olarak ise Atatürk bulvarı, Cedidiye kavşağı, büyük camii kavşağından Hafız efendi caddesi, Şakuş köprüsünü takiben saatçigil caddesi, gazhane caddesi ve Aydınpınar caddesi kullanıma açık tutulacak. Ayrıca saatçigil Kuyumcuzade bulvarı, Palacı Ahmet sokak , İstanbul caddesine çıkış ve Nezih Tütüncü Caddesi, 853 bulvar, Rasim Betir paşa bulvarı, sedaş kavşağı ile 283. bulvar trafiğe açık tutulacacak.

Haber; R. BAL